home / partners / onze_partners

Aeres Hogeschool

Volgende
  • aereshogeschoolhorizontaalrgb-39.png Aeres Hogeschool is onderdeel van de Aeres Groep. Met twee vestigingen ( Dronten en Almere) biedt Aeres Hogeschool diverse hbo-studies die in het teken staan van management, dier, voedsel en groene ruimte. De hogeschool leidt studenten breed op, ze ontwikkelen niet alleen hun managementvaardigheden en ondernemerschapskwaliteiten. Ook leren studenten om hun blik te verbreden, zowel nationaal als internationaal.

    Ondernemen zit in het DNA van Aeres Hogeschool. Niet voor niets kreeg de hogeschool het kenmerk Bijzonder Ondernemen. In het onderwijs hebben we de leerlijn Ondernemerschap. Binnen het Team Praktijkgericht Onderzoek (TPO) wordt onderzoek naar ondernemen gedaan. Met de komst van GVL bieden we nu ook de mogelijk om te ondernemen in de praktijk.

    Ondernemers, beleidsmakers en onderzoekers kunnen bij Aeres Hogeschool terecht voor kennisuitwisseling en netwerkontwikkeling. Zo kunnen ze met elkaar plannen en ideeƫn sneller laten rijpen voor toepassingen in de praktijk. Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten kunnen daarbij ondersteuning bieden. De ondersteuning kan onder andere gericht zijn op strategische organisatie- en innovatietrajecten, nieuwe verdien- en business modellen, financiƫle advisering of onderzoek. Aeres Hogeschool wil als groene kennisinstelling haar bijdrage leveren aan vernieuwing en innovatie.

    Kijk voor meer informatie op: www.aereshogeschool.nl